Når læger leder – anmeldelse

 

ANMELDELSE

Fantastiske evalueringer!

Alle kursister uden undtagelse bedømte både underviserens formidlingsevne med den højeste karakter fremragende og ligeledes blev kursusleders engagement bedømt som fremragende.

Anmeldelsen fra en kursist efter hjemkomst var følgende:
”Søndag eftermiddag, i sensommersol på terrassen med en kop kaffe, blev brugt på reflektion over weekendens kursusaktivitet.
Det er længe siden et kursus har beriget mig så meget og givet mig så meget motivation til at skabe ændringer og forbedringer i klinikken til fællesskabets bedste. De konkrete mødetyper og strukturer virker umiddelbart ligetil at arbejde videre med og vi har fået masser af lyst og energi til at gå i gang. Klarlæggelsen af de forskellige personer vi er, har også været en øjenåbner i forholdet til vores indbyrdes relationer.
Det er åbenlyst, at ledelse er uundværligt for en almen mediciner i sin klinik og en mangelvare i blokuddannelsen (jeg har i hvert fald ikke fået undervisning i det før)
Jeg vil bare sige tusind tak for et fantastisk - og hyggeligt kursus! Håber vi bliver inviteret til nr. 2


 

Underviser
Chefkonsulent og læge Ulrik Lange, Chefkonsulent og partner i konsulenthuset Cubion A/S.
Ulrik Lange har gennem en årrække arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling i både små og store organisationer. Har gennemført talrige lederudviklingsforløb, herunder for praktiserende læger og tandlæger.
Har bred erfaring med almen praksis, dels i form af opgaver indenfor efteruddannelse (den smågruppe-baserede efteruddannelse, træning af gruppeledere og vejledere, uddannelse af tutorlæger m.m.) dels i form af deltagelse i en række udviklingsprojekter i almen praksis.

Kursusleder
Praktiserende læge Per Høeg, Geels Plads 20, 1. sal, 2830 Virum
Praktiserende læge, - siden 2000 kompagnon Lægerne Geels plads. Almenmedicinsk Uddannelseskonsulent i Region Hovedstaden. Arrangerer desuden LUF-kurserne "Dermatologi i praksis" og "Den diagnostiske udfordring i almen praksis".