Kunstig intelligens i almen praksis (AI i AP) 

Dommedag eller drømmescenarie for dine fremtidige patienter?


Kursusbeskrivelse: IT Sundhedsteknologi i Almen Praksis - London Edition
Baggrund: Vi står midt i en teknologisk revolution, hvor ny sundhedsteknologi flytter helt ind i almen praksis. Forandringerne sker nu, og spørgsmålet er, er du nysgerrig på, hvad der findes af ny teknologi og hvordan den kan forbedre hverdagen for både dig og dine patienter? Dette kursus finder sted i selve epicentret for teknologisk innovation – i LONDON. Vi vil guide dig igennem den seneste IT-teknologi og vise dig, hvordan den kan anvendes i almen praksis med fokus på at generere værdi for dine patienter. Vi vil udforske områder som videokonsultationer, chatrobotter og meget mere, og vi vil diskutere, hvordan disse teknologier kan gøre vores dagligdag lettere, mere effektiv og mere værdifuld for patienterne.

Kursets Formål og Indhold: Den teknologiske udvikling inden for sundhedssektoren bevæger sig hurtigt, og det er vigtigt at forstå, hvordan man kan udnytte denne teknologi til fordel for både læger og patienter. Dette kursus vil udstyre dig med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at implementere IT-sundhedsteknologi i din almen praksis med fokus på at skabe værdi for patienterne. Vi vil dykke ned i emner som videokonsultationer, chatrobotter, og bruge kunstig intelligens. Kurset sigter også mod at udforske fremtidsperspektiver inden for sundhedsteknologi, så du kan være på forkant med udviklingen.

Hvorfor London? London er ikke blot en by, det er et globalt centrum for teknologisk innovation og sundhedssektoren er ingen undtagelse. Ved at afholde dette kursus i London får du en enestående mulighed for at opleve teknologi og sundhedsinnovation på første hånd. Du vil besøge førende institutioner og møde eksperter, der er på forkant med udviklingen. Dette kursus giver dig ikke kun teoretisk viden, men også praktisk indsigt i, hvordan teknologi kan omsættes til virkelige løsninger i patientbehandling. Så hvorfor London? Fordi det er her, fremtiden for sundhedsteknologi tager form, og du har chancen for at være en del af det.

Kurset vil ruste kursisterne til at forstå følgende i hverdagen til gavn for patienterne:
1.    Den seneste IT Sundhedsteknologi: Kursisterne vil opnå indsigt i de nyeste teknologiske trends og værktøjer inden for sundhedssektoren.
2.    Videokonsultationer: Kursisterne vil lære at anvende videokonsultationer som et effektivt middel til at forbedre patienttilgængelighed 
3.    Chatrobotter og Automatisering: Kursisterne vil forstå, hvordan chatrobotter og automatisering kan øge effektiviteten i praksis og forbedre patientkommunikationen.
4.    Telemedicin: Kursisterne vil lære at forstå hvad telemedicin er og hvordan det bruges for at forbedre patientresultater og behandlingsmuligheder.
5.    Sikkerhed og Fortrolighed: Kursisterne vil forstå vigtigheden af sikkerhed og fortrolighed i IT-sundhedssystemer for at beskytte patienternes data.
6.    Innovation og Fremtidsperspektiver: Kursisterne vil blive introduceret til fremtidens sundhedsteknologi og lære at forudsige, hvordan det kan anvendes til fordel for patienter.
7.    Praktisk Implementering: Kursisterne vil få praktiske færdigheder til at implementere teknologiske løsninger i deres praksis til forbedring af patientpleje.
8.    Patientcentreret behov: Kursisterne vil forstå vigtigheden af at tilpasse teknologi til patienternes behov
9.    Reflektion og Evaluering: Kursisterne vil lære at reflektere over kursets indhold og evaluere, hvordan de bedst kan anvende det i deres daglige praksis for at gavne patienterne.
Kurset vil dermed udstyre kursisterne med praktisk viden og færdigheder til at forstå og implementere IT-sundhedsteknologi til fordel for patienterne i deres almen praksis.

Undervisningsmetoder
Undervisningen vil veksle mellem katedrale indlæg og forskellige former for interaktiv læring baseret på deltagernes aktive medvirken.

Målgruppe
28 alment praktiserende læger og praktiserende speciallæger. 

Kursussted
Park Plaza County Hall London

Kursustidspunkt
17.-19. april 2024

Kursusgodkendelse
Kurset er godkendt til 3 dages selvvalgt efteruddannelse og 3 dages kursusafgift med aktivitetsmunner: 2024-0144 .
Der kan efter kurset søges refusion på: Søg refusion her

Pris
Kursuspris:
11.300 kr.
Pris ophold: 
2 overnatninger: Pris pr. person i delt superior dobbeltværelse kr. 7.500,- Pris pr. person i superior dobbelt- som enkeltværelse kr. 10.665,- 
3 overnatninger: Pris pr. person i delt superior dobbeltværelse kr. 9.240,- Pris pr. person i superior dobbelt- som enkeltværelse kr. 13.985,-
Dertil kommer fly, som man selv bestiller. Kan også bestilles via det bureau vi anvender til arrangementet (Profilrejser).

Pris til bureau inkludere følgende:

• 2/3 overnatninger inkl. morgenmad på Park Plaza County Hall 
• Leje af mødelokale 17. – 19. april inkl. diverse udstyr & Wi-Fi
• Coffee Breaks inkl. kaffe/the/vand, valg mellem hjemmelavet wienerbrød, kager eller cookies
• Frokost alle dage
• Privat middag d. 18. april, 3-retters menu inkl. 1 velkomstglas prosecco, ½ flaske vin, kaffe & the
• Produktansvarsforsikring
• Bidrag til Rejsegarantifonden
• Online registrering

Tilmelding
Tilmelding dig ventelisten her

Tilmeldingsfrist
Senest tilmelding den 10. januar 2024. Kurset er booket. Du er dog velkommen til at melde dig på ventelisten.

Undervisere:
Dr.med., professor Henning Langberg, Institut for Folkesundhedsvidenskab, KU
Andreas Pihl, Forsknings- og lægefaglig chef, Roche Diagnostics Danmark

Kursusledere:
Speciallæge i almen medicin Charlotte Voglhofer, praktiserende læge Køge siden 2007. Erfaren underviser og kursusleder i LF, PLO, DSMM samt LUF – formand for 2 kliniske vejledninger i DSAM. Praksiskonsulent på SUH og SDCS